Roeifietservaringen

Roeifietservaringen

INFO

In deze blog beschrijf ik de ritten in het kort die ik zoal maak.
Vragen of reacties altijd welkom

BRM 200 km Moeskroen 9 maart 2013.

tochtenPosted by Bart Verhoeven Mon, March 11, 2013 20:11:18

Maar liefst 69 inschrijvingen voor de BRM van Moeskroen, waarvan 25 ligfietsers. De meeste deelnemers zijn Franstalig en ik zie weinig bekende gezichten.

De eerste groep vertrekt rond 7.40 uur. Ik vertrek iets later en kom Mic, Marcel en Kristof tegen. Even later komen Guy en Frank er ook nog bij.

Parcours:Luinge (Mouscron)-Dadizele-Brugge-Sluis-Cadzand (controle)-Oostbrug-St.Laureins-Landegem (controle)-Deinze-Kortrijk-Luinge.

De eerste controle is pas op 103 km, toch maar even pauzeren in Brugge (foto's)

Controle 1: Cadzand (NL) op 103 km. Het is 11.45 uur. We zijn als eerste bij het café "In De Buitenlust". Ondanks de slechte weersvoorspellingen, hebben we nog geen regen gehad. Het is wel koud ;(. Robert en Daniel sluiten bij ons groepje aan :-)

Controle 2 : Landegem op 147 km, het is 13.50 uur. Koud en af en toe wat motregen, maar de sfeer in de groep is goed. En dat maakt het Randonneur zijn plezant :-)

Nog 56 km te gaan, met af en toe een stevige wind op kop.

Aankomst 16.30 uur. We zijn als eerste groep binnen.

De organisatie trakteert nog op een smos + drankje. Het was een fijne vlotte rit en we drinken samen nog een pint smiley

Volgende afspraak: BRM 200 km Wambeek op 24 maart 2013.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.