Roeifietservaringen

Roeifietservaringen

INFO

In deze blog beschrijf ik de ritten in het kort die ik zoal maak.
Vragen of reacties altijd welkom

BRM 600 km Oostende-Dendermonde-Boulogne 9 juni 2012.

tochtenPosted by Bart Verhoeven Tue, June 12, 2012 19:20:51

Zaterdagmorgen om 2.00 uur vertrek ik richting Middelkerke en parkeer mijn auto in de buurt van het hotel dat ik voor de volgende nacht geboekt heb. Met mijn roeifiets rij ik tegen 5.30 uur naar Raversijde waar we om 6.00 uur vertrekken voor een rit van 600 km. Met een groep van 8 randonneurs rijden we richting eerste controle bij Breskens.

Parcours: Raversijde-Breskens-Walsoorden-Gent-Raversijde-Bourbourg-Wissant-Boulogne-Watten-Roesbrugge-Raversijde.

Tot aan de tweede controle bij Graauw op 130 km hebben we de wind in onze rug. Zonnig en redelijk warm. Ons groepje: Mic, Marcel, Rohnny, Francis, Fabrice en ik. Etienne is in Breskens moeten stoppen met een kapotte velg. Marcel nodigt ons uit om na de controle bij Dendermonde bij hem thuis spaghetti te komen eten ;-) Fabrice & Rohnny zijn achterop geraakt, maar wij gaan graag op de uitnodiging in smiley

Vanaf Vinderhoute tot aan Raversijde is er wind, veeel wind !!! Goed om een beetje karakter te kweken, maar heel vermoeiend. Marcel heeft gisteren het grootste deel van de 600 km gedaan, en bij Vinderhoute zit zijn BRM erop. Ik rij verder met Mic en Francis, maar op 250 km volg ik niet meer.

20.00 uur, ik laat mijn kaart afstempelen bij café "De Ton" en rij door naar mijn hotel. Douchen en avondeten met zicht op zee. Met een Blonde Leffe ;-) Om 23.00 h ga ik maffen, morgen is het weeral vroeg dag smiley

Ik heb met Mic en Francis afgesproken om 5.00 h aan de kerk van Middelkerke. Weinig wind vandaag, maar het zou wel gaan regenen :-(

Bourbourg op 367 km, ik haal geld uit een bankautomaat voor het ticket als bewijs en net gaat dan een Tabac café open. Bij de controle van Wissant eten we omdat we bij Boulogne (foto) niet veel tijd willen verliezen.

De volgende controle is 100 km verder, we stoppen dan maar even bij Tournehem. Mic en Francis zijn weeral net iets te snel voor mij en ik rij op mijn eigen tempo verder.

Beveren-Roesbrugge, de laatste controle. Hier kom ik Andre nog tegen. Ik neem de tijd om eens goed te eten en te drinken smiley

Het laatste stuk van de route loopt langs de Ijzer naar Diksmuide tot aan Nieuwpoort en verder naar de kust. Ik geniet toch nog van de laatste kilometers. Om 19.40 h kom ik terug in Oostende aan.

Mijn controlekaart netjes afgestempeld. Deze BRM van 600 km zit er weeral op. Ik ben tevreden smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.