Roeifietservaringen

Roeifietservaringen

INFO

In deze blog beschrijf ik de ritten in het kort die ik zoal maak.
Vragen of reacties altijd welkom

BRM 200 km Sint-Truiden "De boomgaardenroute" 21 april 2012.

tochtenPosted by Bart Verhoeven Sun, April 22, 2012 15:52:06

Mijn derde BRM van 200 km. Deze rit met 2.000 hoogtemeters, is met de roeifiets iets lastiger en daarom vertrek ik als eerste nog voor de groep.

De lente is nog ver zoek, en door de slechte weersvoorspellingen valt het aantal deelnemers dan ook een beetje tegen. Het parcour was soms wel zwaar, maar zeker een aanrader ;-)

Tot aan de eerste controle kom ik enkel Alex tegen, de groep was duidelijk te traag voor hem. Bij deze bomen volop in bloei, toch even een foto-pauze.

De eerste controle op 64 km bij Hermalle Ss Argenteau, korte pauze met een chocoladebroodje en koffie. Organisator Rohnny maakt foto's onderweg. IK krijg een fikse regenbui over mij heen, brrr...

Voor de rest van de dag is het afwisselend zon en regen, toch geniet ik van de rit smiley

Net voor de tweede controle haalt de groep mij in, maar ook bij deze controle in Dolhain neem ik niet veel tijd.

Aankomst 17;50 h bij Hotel Stayen Grand Café, maar de tafels zijn gedekt voor de VIP gasten voor de voetbalmatch van STVV Sint-Truiden smiley

Ik blijf dan ook niet lang hangen, praat nog even met Rohnny over de rit en bedank hem voor de koffie met taart bij aankomst.

Volgende afspraak: Herentals-Ijselstein-Herentals 300 km.

Groetjes,

Rowingbike-bart

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.