Roeifietservaringen

Roeifietservaringen

INFO

In deze blog beschrijf ik de ritten in het kort die ik zoal maak.
Vragen of reacties altijd welkom

Brussel-Parijs-Brussel 600 km 25 juni 2011.

tochtenPosted by Bart Verhoeven Mon, June 27, 2011 22:54:11

Zaterdagmorgen 7.00h: Met een 20 tal randonneurs gaan we van start voor de 600 km van Sint-Pieters-Leeuw.

Het regent en we vertrekken alvast in regenkledij. Volgens sommige zal het niet lang regenen, althans volgens de buienradar zeggen ze.

10.45 h: Bij de eerste controle bij bavay op 94 km is de groep nog samen, en ja hoor het regent nog steeds!! Luc de organisator heeft koffie + rijstepap voorzien;-)

We rijden met 12 man verder naar de volgende controle en we gaan klimmen, de rest van de groep volgt op eigen tempo.

14.00 h: tweede controle bij Ribemont op 171 km. De zon is ondertussen ook van de partij. Vanaf nu wordt het tempo verhoogt bij het klimmen en afdalen, iedereen mag nog eens bewijzen wat hij waard is smiley

MEER FOTO'S

Op 215 km bij Soissons nemen we nog even pauze, ondertussen wordt er door de bewoners uitbundig gefeest om het pas gehuwd koppel ;-)

Bij Pierrefonds stopt de groep om nog iets te drinken. Ik rij samen met Mic, Guy, Tom en Kristof verder naar het F1 hotel in Saint Witz waar we om 20.45 h aankomen.

Ik heb met Tom afgesproken om niet te overnachten en de 600 km in één keer te rijden. Terwijl de rest nog even uitrust, maken wij ons klaar voor de nachtrit.

Om 22.00 h vertrekken we terug en het is nog behoorlijk warm. We hebben er allebei zin in smiley

De eerste 150 km (eigenlijk 450 km) gaan vlot, maar dan krijg ik last van mijn maag.Tom heeft zelfs iets bij om koffie te maken, maar ik krijg geen hap meer binnen ...

Ik voel me verschrikkelijk slecht ( en volgens Tom zie ik er ook zo uit ) maar ik wil deze BRM toch tot het einde rijden.

Vanaf de laatste controle bij Pommeroeul (nog 65 km te gaan) voel ik mij iets beter. Ik doe het laatste stuk alleen op een rustig tempo.

14.15h : aankomst na 615 km roetsen, en ik heb afgezien smiley

Volgende afspraak: BRM 1200 Morkhoven op 6 juli smiley

  • Comments(0)//blog.rowingbike.info/#post60